Spesialitetsmerket skapte enorm pågang

Kjære kunder, nye og gamle!

Vellagret Gammel Erik er dessverre midlertidig utsolgt.

Etter å ha fått nasjonal mediedekning i forbindelse med tildeling av Spesialitet- merket på Gammel Erik vellagret den 3. mai har det vært en ENORM interesse for osten vår. Det er svært gledelig!

Nå yster vi med full trøkk og legger oster på lager for modning fortløpende. Gammel Erik vellagret har et ganske langt svangerskap; hele 10 måneder. Den ventes å være klar for deg som kunde i desember. I mellomtiden kan vi ta imot din bestilling og kontakte deg når osten er ferdigmodnet

Det er da viktig at du sender forhåndsbestilling på epost til bestilling@elvekantenysteri.no med melding om hvilken ost og hvor mange biter du ønsker. Husk navn, adresse og telefonnr.

Gammel Erik Rund samt våre urteoster med Spisskum og Ramsløk er klare i midten av juli.

Vi er et lite ysteri og kunne ikke forutse at pågangen ble så stor for 8-10 mnd siden, men det er desto mer gledelig! Det er viktig for oss å levere et toppkvalitets-produkt og dermed håper vi du kan smøre deg med tålmodighet. Da har du noe fantastisk godt i vente!

Følg gjerne med på vår FB-side mens vi venter, der vi vil holde våre kunder oppdatert i prosessen fra grønt gress og beitende kyr, til ferdig velsmakende Gammel Erik.

Mange forhandlere som har ost inne i sortimentet. Se på kartet som viser hvor du får kjøpt Gammel Erik, kanskje finner du den i ditt nærområde.

 

Ydmyk hilsen fra Frida og Carlos

Elvekanten Ysteri

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *